SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Të martën, bashkëbisedim, Adrian Gurma-‘Të Urtët e qytetit’

Ditën e martë, më 25 tetor 2022, ne mesdite kreu i Bashkise Adrian Gurma, zhvillon një tryezë bashkëbsedimi e këshillimi me te ashtuquajturit ‘Të Urtët e Qytetit’.

Ata do të bëhen pjesë e një kafeje miqësore pune, duke i ftuar te shprehin mendimet për zërat e projektbuxhetit 2023, qe tashme ka nisur si një proces konsultimi.

Sipas urimeve te SARANDANEWS.AL, ‘Të Urtët e Qytetit’ jane rreth 40 persona, kryesisht intelektuale nga fusha te ndryshme te jetes te cilet kane nje nivel sensibilizimi, eksperience dhe ekspertize po edhe kurajon te bejne sugjerime e kritika te dobishme ne te mirie te projeksioneve per zhvillmet aktuale e perspektive te Sarandes dhe rajonit te saj turistik/sarandanews.al///

 

error:
%d bloggers like this: