SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Pasi u harrua shumë shpejt (sikurse pritej) sondazhi lokal i pak ditëve më parë ku 69 % e të anketuarve ishin pr kandidaturën e zotit Adrian Gurma si kryebashkiak i socialistëve për mandartin e ri; Zyrtarizimi i Oltion Cacit si kandidat i Partisë Socialiste për bashkinë e Sarandës ka pasur një impuls pozitiv në qytetin bregdetar.

Mijëra komente pozitive nga banorët e bashkisë së Sarandës, kanë qenë ato që kanë rënë mënjehërë ne sy duke qenë një mbështetje e madhe për Cacin. Një faktor kyç dhe mbështetje në këtë kandidim për kandidatin e PS-së kanë ardhur dhe nga të rinjtë e Sarandës.

“Me syte drejt fitores se rradhes per te bere me te miren per qytetin tone krah per krah me Oltin. Rinia te mbeshtet”, thuhet në postimin e FRESSH Sarandë që është një faktor i rëndësishëm për të arritur një fitore më 14 maj.///

error:
%d bloggers like this: