SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nga Nina FEIMI

Punimet e sistemim asfaltimit në aksin rrugor Ura e Gajdarit-Shijan kanë hyrë në një fazë të rëndësishme.

Pas zgjerimit të rrugës në krejt gjatësinë për të përballuar normalisht fluksin e automjeteve të aksit nacional Tiranë Sarandë e kthim, punimet janë përqëndruar sot në vendin e quajtur Qafa e Gjinos (Bashkia Finiq).

Zgjerimi i aksit në këtë pjesë duke larguar qindra m kub shkëmb dhe më pas thellimi për ta ulur kuotëne shtratit të rrugës po e bën sa më të lehtë kalimin në kët pjesël të rrugës.

Me këto parametra të reja që po fiton segmenti i këtij aksi rrugor të rrugës po mundësohet edhe shmangia e shumë ngjarjeve automobilistike që në të kaluarën e afërt ndodhnin për shkak të terrenit, kthersës së dikurshme, lagështirës, etj,./sarandaNews.al///

error: