SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Jo me greve te stafit per rritje pagash te pedagogeve si ne disa Fakultete ne Tirane, viti akademik 2022-2023 ka filluar sot normalisht në Universitetin e Tiranës, Filiali Sarandë.

Filiali përbëhef nga tri degë: Administrim Biznesi, i cili ka plotesuar kuotat në 50% .

Gjuha e huaj Angleze, i ka plotësuar 20% te kuotave. Masteri Menaxhim Turizëm i ka plotesuar 90 % te kuotave. Stafi akademik është i përbërë nga 12 pedagogë të brendshëm dhe 13 pedagogë të jashtëm.///

error:
%d bloggers like this: