SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Jane zgjedhur 2 nënkryetarët e rinj te Degës se Partisë Demokratike ne Sarandë.

Sytki Haxhi dhe Albert Jorgji do të jenë 2 nënkryetarët e rinj, të cilët zëvendësojnë nënkryetarët e deritanishëm Ismail Myrtaj dhe Vesel Koçia.

Koçia. ishte komanduar me pare nga Basha edhe si kryetar i kesaj Dege.

Ndërkohë gjatë mbledhjes së zhvilluar se fundi mesohet se janë propozuar edhe 3 emra për sekretar të Degës: Klaudia Bajrami. Anila Lejmoni, dhe Floralda Hysi.///

error:
%d bloggers like this: