SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Shkallë përbuzjeje e patolerushme.

Nga Profesor Artan FUGA

“Prisja këtë javë që përfaqësues të mazhorancës në Kuvendin e Shqipërisë, kryetari i grupit parlamentar, ministrja për marrëdhënëiet me Kuvendin, kryesia e Kuvendit, madje edhe Presidenti, kryeministri të takonin kryetarin e opozitës të goditur brutalisht në bulevard për të shprehur të gjithë solidaritetin me të, publikisht, sy më sy, por ahaaaa!

Kundërshtarë, quaji edhe armiq politikë, por në këtë shkallë përbuzjeje është e patolerushme. Nuk kanë atë ngritje morale për ta bërë! Sa keq! Në mos si njerëz detyra ua donte !

Nga kush kanë frikë? Kush e prodhon këtë përçarje mes shqiptarëve? Si i bëhet që e përballin këtë përgjegjësi që kanë?

Dhuna e instaluar publikisht në majë të politikës, dhuna fizike e ka rrënuar përfundimisht këtë komb! Kishte një mundësi për të dalë me anë të këtij veprimi, por nuk u bë! Çfarë katastrofe!”/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: