SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Shkolla Xarrë (Konispol): “Mjedisi jemi Ne”.

“Mjedisi jemi Ne”.,ishte nje veptimtari edukuese mjedisore e organizuar me cilesi nga nxenes dh estafi pedagogjik i shkolles 9-vjecare “Mehmet Xhaferi” ne Xarre te Bashkise Konispol.

Burime bashkiake bene te ditur se aktiviteti me temë “Mjedisi jemi Ne” u zhvillua ne kuader dhe me mbështetje të projektit “Bashkitë për në Evropë” me nje mbeshtetje edhe nga Njësia e Integrimit Evropian, Bashkia Konispol.

Ne kete aktivitet kompleks ka qene i pranishem dhe ka pershendetur edhe kryebashkiaku i Konsipolit Shuaip Beqiri si dhe drejtoresha e Zyres Asimore, Majlinda Vaso.

Te dy zyrtaret i kane pergezuar nxenesit dhe mësuesit per realizimin e aktiviteteve te larmishme me nje qasje miqesor per mjedisin, si nje çeshtje jetike.

Burime te drejtorise se shkolles bene me dije se “Të rinjtë e kësaj shkolle me imagjinatën dhe kreativitetin e tyre kanë ekspozuar punimet e krijuara me materiale te ricikluara, kanë organizuar një diskutim dhe kanë ftuar komunitetin për t’ju bashkuar nismës për mbrojtjen e mjedisit dhe pastrimin e qytetit|”/sarandanews.al///


error:
%d bloggers like this: