SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Passengers wear masks as they arrive at Manila's international airport, Philippines, Thursday, Jan. 23, 2020. The government is closely monitoring arrival of passengers as a new coronavirus outbreak in Wuhan, China has infected hundreds and caused deaths in that area. (AP Photo/Aaron Favila)

Shmangini grumbullimet në objektet e kultit, përbën rrezik!

04.05.2020 – 15:31

Duke çmuar si një masë shumë të rëndësishme dhe botërisht të ndjeshme, Organizata Botërore e Shëndetësisë ka përgatitur një informacion ndërgjegjësues në lidhje me rekomandimet për ndalimin e grumbullimeve për të kufizuar përhapjen e COVID19.

Posteri ndërgjegjësues i OBSH i cili përfshin edhe rekomandimin për ndalimin e grumbullimeve në objektet e kultit, është publikuar edhe në Shqipëri, siç është publikuar në çdo vend anëtar të OBSH.

Posteri ndërgjegjësues tregon rëndësinë e distancimit social (me përkufizim i quajtur gjithashtu edhe “distancim fizik”), me qëllimin e vetëm, mbrojtjen e shëndetit të besimtarëve e në objektet e kultit.///

error:
%d bloggers like this: