SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

SHoferë, kujdes nga “DRONI EDUKUES”

Si kapen ‘mat’ drejtuesit e automjeteve

SHOFERË KUJDES NGA “DRONI EDUKUES”

Policia e Shtetit me anë të një videoje të postuar në rrjetet sociale ka treguar se si vepron ‘droni edukues’ i cili sipas tyre ka si objektiv rritjen e sigurisë rrugore përmes kontrollit të sjelljes së përdoruesve të rrugës, për respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor.

Ne pamjet e publikuara shfaqen disa automjete të cilat nuk respektojnë vendkalimin e këmbësorëve në një rrugë të kryeqytetit, mjete të cilat shënjestrohen me ngjyrë të kuqe dhe më pas ndalohen nga efektivët e policisë rrugore.

Sipas tyre drejtuesit e mjeteve që shfaqen në videon e publikuar nuk respektojnë përparësinë e këmbësorëve në vijat e bardha, shkelje e cila është e ndëshkueshme.

Njoftimi i plotë:
Një ndër objektivat e “dronit edukues” është rritja e sigurisë rrugore nëpërmjet kontrollit të sjelljes së përdoruesve të rrugës, për respektimin e rregullave të qarkullimit rrugor.

Drejtuesit e mjeteve që shfaqen në këtë video nuk respektojnë përparësinë e këmbësorëve në vijat e bardha, shkelje e cila ndëshkohet me masë administrative, sipas nenit 189 të Kodit Rrugor.///

error:
%d bloggers like this: