SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Shpallen kandidatët fitues në primare për disa bashki

Anëtari i KOKOE të Partisë Demokratike, Eno Bozdo njoftoi sot me anë të një deklarate për mediet nga selia e PD rezultatet finale të primareve në disa prej bashkive.

Bozdo u shpreh se, bazuar në procesverbalet origjinale të ardhur nga komisionet e numërimit dhe votimit në degët e mëposhtme, KOKOE shpall fituesit për bashkitë përkatëse.

Në bashkinë Shkodër fitues u shpall, Bardh Spahia me 1,386 vota ose 99.21%.

Në bashkinë Vau Dejës fitues u shpall, Zef Hila me 722 vota ose 82%.

Në bashkinë Përrenjas fitues u shpall, Suzana Skënder Topi me 150 vota ose 69%.

Në bashkinë Skrapar  fitues u shpall, Eugen Mustafallari me 156 vota ose 100%.

Në bashkinë Memaliaj fitues u shpall, Albert Malaj me 255 vota ose 94%.

Në bashkinë Gramsh fitues u shpall, Hasim Çekrezi me 302 vota ose 96%.

Në bashkinë Selenicë fitues u shpall, Leonard Rakipaj me 269 vota ose 76%.

Në bashkiën Rrogozhinë fitues u shpall Shkëlqim Hoxha me 299 vota ose 96 %.

Në bashkinë Ura Vajgurore fitues u shpall Gentian Meçi me 188 vota ose 68%.

Në bashkinë Maliq fitues u shpall Alfred Gega me 920 vota ose 74%.

Në bashkinë Vorë fitues u shpall Indrit Hoxha me 125 vota ose 83%.

Në bashkinë Pogradec fitues u shpall Zini Tollozhina me 291 vota ose 50.17%.

Në bashkinë Pukë fitues u shpall Rrok Dodaj me 285 vota ose 51%.

Në bashkinë Peqin fitues u shpall Mustafa Pashja me 250 vota ose 68%.///

error:
%d bloggers like this: