SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

SHQIPERIA NUK DO T’I MBYLLË KUFIJTË PËR T’U RUAJTUR NGA KORONAVIRUSI.

SARANDE, 09 Mars/Radio Saranda// Shqiperia nuk do t’i mbyllë kufijtë për t’u ruajtur nga koronavirusi. Kjo u be e ditur sot, nga Kryeministri Rama gjate mbledhjes se jashtezakonshme ku u duskutuan masat qe jane ndermarre dhe te tjerat qe diktohen nga rastet e para me te prekur nga koronavirusi ne vendin tone. Por sipas kreut te qeverise, Shqiperia do te kufizoje udhetimet drejt veriut te Italise si rajoni i prekur me rende ne vendin fqinj.//R-SR//

error:
%d bloggers like this: