SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Një shqiptar u arratis nga burgu i Domokos, Greqi. Ai i dënuar me burgim të përjetshëm për pjesëmarrje në organizate kriminale trafiku droge dhe armëmbajtje pa leje, kishte marrë leje dhe duhet të kthehej në burg në datën 6 tetor. Rezulton se nuk është kthyer dhe është shpallur person në kërkim.

Sipas njoftimit, 48-vjeçari ishte dënuar si anëtar i një organizate kriminale të trafikut të drogës dhe armëve, vepra për të cilat ishte dënuar me burgim të përjetshëm.///

error:
%d bloggers like this: