SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

“Sikur doktorët t’i nxirrnim në ekran aq sa nxjerrim sharlatanët!” 03/04/2020 21:25

Nga Lutfi Dervishi 

Sikur doktorët…

1. T’i nxirrnim në ekran aq sa nxjerrim sharlatanët!

2. T’i duartrokisnim aq sa duartrokasim politikanët!

3. T’i dëgjonim aq sa dëgjojmë avokatët!

4. T’i respektonim sa respektojmë oligarkët!

5. Ti vlerësonim aq sa vlerësojmë ambasadorët!

6. T’i adhuronim aq sa adhurojmë fetarët!

7. T’i paguanim aq sa paguajmë sportistët!

error:
%d bloggers like this: