SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

SOFTNEWS. Breshër i pazakontë në Ksamil. Të rinjtë i gëzohen ‘borës’ imagjinare

error:
%d bloggers like this: