SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sondazhi/ 70% e qytetarëve: Shqipëria e menaxhoi koronavirusin më mirë se vendet e tjera

/21/04/2020//  70% e shqiptarëve mendojnë se Shqipëria e menaxhoi koronavirusin më mirë se vendet e tjera.

Mbrëmjen e se henes në emisionin “Real Story” është diskutuar në lidhje me mënyrën se si u menaxhua situata e virusit në Shqipëri.

Sipas një sondazhi nga Eduard Zaloshnja, pyetjes se “Me aq sa keni parë dhe keni lexuar si po e lufton Shqipëria COVID19?”, 70% e qytetarëve janë shprehur më mirë se shumë vende të tjera, 9% më keq se shumë vende të tjera, 17% të qytetarëve njësoj dhe 4% nuk janë shprehur.

Ndërsa lidhur me shqetësimin më të madh prej pandemisë, 70% e qytetarëve janë përgjigjur se janë të shqetësuar për shëndetin e familjes, 29% për ekonominë e familjes dhe 1% nuk e di.

Ndërsa 87% e shqiptarëve vlerësojnë pozitivisht punën e kryeministrit Rama gjatë luftës ndaj koronavirusit.

Në sondazhin e Eduart Zaloshnjes në lidhje me punën e Kryeministrit Edi Rama dhe të qeverisë për përballimin e situatës kundër koronavirusit kanë votuar 61% e të pyeturve shumë pozitiv, 26% pozitiv, 6 % negativ, 5% shumë negative dhe 2% nuk e di.

Pjesë e sondazhit ishin  2350 veta dhe janë përzgjedhur kampionë nga të gjitha bashkitë dhe nga të gjithë moshat.

error:
%d bloggers like this: