SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/05/05/2020/- Kremtimet perkujtimore tradicionale sot ne 5 Maj, Diten e Deshmoreve nuk do te organizohen si cdo vit ne Sarande.

Burime nga shoqata e familjeve te deshmoreve bene te ditur per Radion “Saranda” se per shkak te masave te pandemise, nuk do te kete as autobuz per te ne varrezat e deshmoreve dhe as ceremoni zyrtare tradicionale..

Do te mungoje edhe orkestra frymore e qytetit e cila ne raste te tilla ka shoqeruar ceremonine me himnet repertorit te saj.

Por veteranet ose perfaqesues te familjeve te deshmreve, pritet te shkojne ne varreza individualisht per te kryer homazhe me masat individuale mbrojtese antivirus, duke respektuar nderkohe edhe distancimin social///R-SR///

error: