SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Spitali Sarandës, ndryshe : Spitali Bashkiak i Sarandes “Petro Nako”, është akredituar për 5 vitet e ardhshme.

Akreditimi konsiderohet si një veresim i veçantë ne nivel kombetar pasi eshte akorduar nga nga Ministria Shëndetësisë.

Akreditimi u be publik gjate nje ceremonie kombetare organjzuara nga Ministria e Shendetesise dhe kryeministria ne Shkoder, ku mori pjese edhe vete kreu i kësaj qeverie Edi Rama.

Permiresimi i standarteve te sherbimti ne Spitalin Bashkiak “P.Nako” i atribuohet edhe menxhimit me te mire nga drejtori i perkushtuar, kirurgu i njohur Arjan Kalcuni dhe gjithë stafin mjekësorë.

Gjate viteve te fundit ne kete spital kane vazhduar investimet në infrastrukturë, burime njerezore, në pajisje shëndetsore duke siguruar një standart me te mire shërbimi.///

error:
%d bloggers like this: