SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sportet ujore ne Sarande po ndeshin ne vmurin  e veshtiresive burokratike të zyrtarëve të linjës.

Shkelqim Beqo, ndër pionierët e sporteve ujore ne det i cili pasionin e  tij e  ka shndërruar  në një atraksion të ri  në Sarandë  për turistët vendas dhe të huaj, megjithëse ,  i kualifikuar  në ushtrimin e  këtyre sporteve, ende po ndesh me murin e pengesave zyrtare sa nga kapiteneria e Durresit aq edhe te bashkia dhe dikasteret e linjes..

Ai e vlereson jo normale orientimin e zyrtareve qe ushtrimi i lojerave sportive ujore nga Beqo, te mundesohen jo ne Gjirin e  Sarandes, por ne ate te Borshit.

Beqo kerkoi se fundi mbeshteje nga kreu i bashkise Sarande, Adrian Gurma, per ushtrimin e sporteve ujore ne Sarande.

Gjate viteve te fundit, sportet ujore te ushtruara kryesisht nga Shkelqim beqo ne Gjirin e  Sarandes, jane shnderruar ne nje atraksion turistik per qindra kureshtare , turiste vendas dhe te huaj.///R-SR///

error:
%d bloggers like this: