SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nga sot, nje Postë kufitare lëvizëse në shërbim të mjeteve turistike do te funksionoje në hapësirën detare shqiptare.

Synohet me shume siguri, shpejtesi, saktesi dhe eliminim sorollatjesh per te ardhur ne Shqipëri nga rruget detare dhe per t’u pajisur me dokumentaiconin shqiptar pa qene nevoja te shkohet ne Sarande.

Ministri i Brendshem Bledi Cuçi ka marre pjese ne nje ceremoni për promovimin e ketij sherbimi ne nje anije financuar nga fonde te BE-s.

error:
%d bloggers like this: