SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Të shtunën, më 2 korrik hapet rruga Kardhiq-Delvinë .

Ministrja e Turizmit, Mirela Kumbaro, teksa publikon një video të rrugës sot, shkruan ndër të tjera se “tani edhe Gjirokastra e ka detin 20 minuta larg”. 

Ndërtimi i aksit rrugor Kardhiq-Delvinë po pritet prej vitesh 100-vitesh nga banorët e Gjirokastrës pasi do të afrojë dy qytete që kanë një numër të konsiderueshëm vizitorësh, Sarandën dhe Gjirokastrën. Gjithashtu me ndërtimin e rrugës së re do të shkurtohet me 1 orë distanca mes Tiranës dhe Sarandës./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: