KERKOJME OPERATOR/E FOREX NE GJUHEN GREKE.
Smart TradingNJE KOMPANI MARKETING E KONSOLIDUAR NE TREGUN SHQIPETARE.
PO KERKOJME OPERATORE FOREX ME EKSPERIENCE (APERTURSE/BROKER).
NDODHEMI NE ZONEN E ISH BLLOKUT

PO TE JENI AMBICIOZE JENI NE VENDIN E DUHUR.

CFARE OFROJME:

1)PAGA BAZE DUKE FILLUAR NGA 400 EURO + BONUSE SHUME TE LARTA PER CDO FTD + % TE LARTE
2)KONTRATE PUNE FULL TIME NE BAZE TE KODIT TE PUNES SHQIPETARE.
3)HOT LEADS DHE NEW LEADS.

CFARE KERKOJME:

1)MINIMUMI 3 MUAJ EKSPERIENCE (NE FOREX).
2)NJOHURI SHUME TE MIRA NE GJUHEN GREKE.
3)DISPONIBILITETI FULL TIME 8.00-17.00 (PER SHKAK TE PANDEMIS) NGA E HENA DER TE PREMTE. FUNDJAVA PUSHIM.
4)PERDORIMI I SISTEMIT MICROSOFT OFFICE.

PER TU PERZGJEDHUR DERGONI CV-NE TUAJ NE EMAILIN OSE NE WHATSAPP

E-mail: 
humanresourcestopcall@gmail.com

Cel: 0677140775