SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Java në shkolla ka nisur me këndimin e himnit të flamurit nga nxënësit.

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjetet sociale nxënës të shkollave të cilët e nisën këtë të hënë me himnin kombëtar.

“Mirëmengjes! Dhe me me këtë video për traditën e re të së hënës shkollore, “rreth flamurit të përbashkuar me një dëshirë e një qëllim”, ju uroj një javë të mbarë”, shprehet Rama krahas videos.

Më 19 Janar të këtij viti, Ministria e Arsimit mori vendimin për këndimin e Himnit çdo fillim jave në shkolla, gjë e cila është pritur mirë nga nxënësit.///

error:
%d bloggers like this: