SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Tre zyrtarë të lartë të arrestuar te Ministria e Financave. Artan Hoxha:…s’kemi parë gjë akoma

Gazetari Artan Hoxha ka reaguar në lidhje me arrestimin e sekratarit të sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Financave, Arlind Gjokutaj dhe dy zyrtarëve të tjerë që i kanë shkaktuar 1.5 miliardë lekë dëm shtetit.///

error:
%d bloggers like this: