SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

“Tumankuqja” e artistit delvinjot Aleksandër Zuberit qe jeton ne delvinjotit që jeton prej vitesh në Londër ka shenuar nje sukses me versionin origjinal te interpretimit.

Krenare per arritjen e artistit delvinjot, kryebashkiakja Majlinda Qilimi shkruan: “Me melodinë e “Tumankuqes” sjellë në një version të ri në kitarë, fitoi çmimin e parë në konkursin që organizoi COMPANIA AMERICANE PICKASO GUITAR BOW, ku morën pjesë 22 kitaristë nga e gjithë boat mëtejshme, Aleksander Zuberi!Krenohemi me Ju!”/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: