SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

U nda nga jeta në Tiranë Sefan Papagjojni, një figurë e njohur publike në Sarandë. Ai ka lënë gjurmë dme kontribute në disa detyra të shtetit dhe ekonomisë në vend.

Sipas vlerësimeve të të afërmve dhe shumë miqve të tij në Sarandë e gjetkë, Stefani do të mbahet mend si njeriu i urte dhe i mençur, tejpames dhe dinjitoz. Jeta e tij kaloi e gjitha nën peshën e punës dhe mirësisë, në detyra të rëndësishme të ekonomisë dhe të shtetit që nisën me hapat e para në ish NB Vurgu në Sarandë .

Ai u karakterizua nga modestia, një shpirt i madh dhe i heshtur duke përcjellë miresi. Ndershmëria e tij vlerësohet  si memoria që ka lënë pas mes njerëzish, Stefan Papagjoni , miku i të gjithë sarandiotëve.

Me këtë rast stafi i sarandanNews.al, i përcjell ngushëllimet famijes dhe të afërmve të Stefan Papagjonit///.sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: