SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Navaricë (Finiq): Vijon puna për asfaltimin e rrugës

Prej disa ditësh , po vijojnë punimet per sistemimin dhe asfaltimin e rruges qe lidh Navaricën me aksin Dermish-Dhivër.

Asfaltimi i kesaj rruge, i kerkuar ne menyre te përseritur nga banoret, eshte mirepritur prej tyre. Asfaltimi ka arritur deri ne hyrje te fshatit, te Mulliri i Vjeter.

Lidhur me kete investim te rendesishem ne zonen rurale kryebashkiaku Kristo Kiço u shpreh:

“Përmirësimi i rrjetit rrugor, në çdo komunitet, në çdo lagje të Bashkisë së Finiqit, është realizim i një premtimi për mua, por edhe një synim kryesor i angazhimeve te mia”./sarandanews.al///

+6

error:
%d bloggers like this: