SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Bashkia e Delvinës, po e shesh me përparësi pastrimin dhe vënien në funksion te kanaleve ujitëse ne prag te stines se verës. Per te inspektuar ne terren kete proces, kryearja e Bashikise Delvines Majlinda Qilimi ka takuar banore dhe mekanizatore.

Lidhur me kete perparesi, kryebashkiakja Majlinda Qilimi u shpreh:

“Mbajmë premtimet dhe plotësojmë kërkesat e fermerëve duke i nxitur ata të mbjellin kultura të ndryshme bujqësore.”./SARANDANEWS.AL///

error:
%d bloggers like this: