SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/29/04/2020// // Gjatë ditëve të fundit banoret e Sarandes dhe bizneset, me dhe pa punë, per shkak të pandemisë antikoronavirus, po ndeshen në mënyrë të përsëritur me nderperje të energjise elektrike.

Kjo ndodh shpesh dhe pa bërë asnjë lloj njoftimi. publik

Nuk dihet KU duhet të ankohen qytetarët ? Te Rrapi në hyrje të qytetit??!! Pasi askush nuk ka vullnetin të bëj një njoftim publik ne mediat lokale

Në faqen e OSHEE-s nuk harrohet njoftimi me kulturë: “ … Për kryerjen e pagesave mund të përdorni pikat Alternative (Ëestern Union, Money Gram, ….etj., .dhe fjalet gjithashtu me kulturë: FALEMINDERIT PËR MIRËKUPTIMIN ! //R-SR///

error:
%d bloggers like this: