SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Duket se Sarandë, here pas here ka disa persona qe i I kap ‘Virusi i ‘tërbimit” dhe nuk ka ilaç qe t’i shpetoje…

Ata shkatërrojne ne keto raste qe i kap “ileti, “stolat dhe koshat.

Madje, pak kohe me pare, turbulenca mendore e tyre arriti deri sa te thyenin edhe disa stola dekorative prej betoni….

Ka reaguar Bashkia me nje status.

REAGIM-Individë të papërgjegjshëm dëmtojnë punën e strukturave të shërbimeve publike dhe imazhin e qytetit! Kosha të përmbysur me mbetjet urbane në trotuar e rrugë dhe stola të flakur në det janë veprime që duhen dënuar me forcë nga kushdo! Policia Bashkiake s’mund të jetë në çdo hapësirë të territorit në të njëtën kohë, megjithëse është 24 orë/24 në shërbim të komunitetit. Duhet edhe reagim dhe sjellje qytetare nga kushdo që bëhet dëshmitar i akteve të tilla vandale! Të gjithë për qytetinPër çdo rast kontakto Policinë Bashkiake ” 08522380 – thuhet në reagim./

Ky ishte statusi . Me shume vend. Besojme se reagimi qytetar nuk do te mungoje .

Por Bashkia duhet te vendose edhe je telefpn celular, (sikruse e parshikon ligja) sepse, sic mund ta mendje pak , keto punerat e marrezize si me siper nuk behen ne orairn zyrtar, qe dikush qe sheh nje veprim shkaterrues t’i bjere telefonit fiks te bashkise dhe nje tjeter zyrtar ta ngrere dhe t’i thote “URDHERO!JA TA MBAJME SHENIM .KU ISHTE ? SI ISHTE? Etj,etj,.\

Nje pyetje per lexuesin , lidhur me dukurine e mesiperme te shkaterrimit : CFAR MENDONI DHE SUGJERONI SE DUHET BERE NE KETO RASTE?

/SARANDANEWS.AL///

error:
%d bloggers like this: