SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kanë kaluar pothuajse 4 muaj nga nata e 11 majit, kur Babis Anagnostopoulos dhe të gjitha çështjet e paqarta të çështjes fillojnë të sqarohen. Autoritetet greke kanë prova të mjaftueshme për të zbarthur të plotë gjithë çfarë ka ndodhur natën fatale që Babis Anagnostopoulos vrau bashkëshorten e tij, 20-vjeçaren Caroline Crouch.

Pas urdhrit të autoriteteve gjyqësore, Policia greke ka ekzaminuar edhe njëherë kameran që ndodhej në dhomën e ndenjes të shtëpisë në “Glyka Nera”. Sipas mediave greke, hetuesit kanë ekzaminuar orarin e kamerave duke i lidhur me telefonatat kërcënuese që mori psikologia e çiftit, gjithashtu po ushtrohen kontrolle edhe në lëvizjet e tij bankare.///jav///

%d bloggers like this: