SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

DELVINE. 04/05/2019// Gjate Intervistes se Dites per edicionin informativ .Ne ZA(Zyra Arsimore) Delvine ,e drejtorin e ketij institucioni z.Pellumb QERIMI. Informacion i hollesishem mbi ate cka do te jete pritshmeria ne sistemin arsimor parauniversitar, me ristrukturimin e fundit.Organizimi i DRA (Drejtorive Rajonale Arsimore)ne pese rajone te Shqiperise. ZA e Delvines, perfshin tani edhe Bashkine e Finiqit ndersa ZA e Sarandes, edhe Bashkine e Konispolit.Funksionim i 6 inspektoreve per te mbualuar aspektet e brendise se mesimdhenies dhe njohurive te qendrueshme sipas profileve. Bashkia e Finiqit, ne vleresimin e z.Qerimi, nder me te mirat ne Jug per mbeshtetjen e sektorit te arsimit.Ristrukturimi pritet t’ua “prese” duart e gjata partive ne caktimin e kuadrit arsimor.///

error: