SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se edhe nesër do të vijohet me orarin 05:00-13:00 ndërsa e diela do të jetë e mbyllur për të gjithë.

Rama jep edhe detaje nga lehtësimi i masave që nis PREJ TE HENES.

Ai shkruan se qytetarët do të kenë mundësi të dalin deri në 17:30, ndërsa orari i pazari që ishte një orë, do të bëhet 90 minuta.

Deklaratë nga Edi Rama:

? NESËR ËSHTË DITA E FUNDIT ME FASHËN ORARE DERI NË 13.00?

? NGA NESËR NË 13.00 DERI TË HËNËN NË 05.00 GJITHÇKA DO TË JETË E MBYLLUR DHE TË GJITHË NË SHTËPI?

? NGA E HËNA, FASHA ORARE DO TË ZGJATET DERI 17.30 DHE AUTORIZIMET PËR LEJE-DALJE PËR PAZAR DO TË JENË 90 MINUTA?

Pak nga pak dhe me durim, do të dalim me kokën lart nga kjo luftë??//R-SR//

error:
%d bloggers like this: