SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

ADRIAN GURMA: “KOHA E FJALËVE KA MBARUAR. TANI ËSHTË KOHA E PUNËVE”.