SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

VLERESOI SOT ZGJEDHJET E LOKALE NË SARANDË SI NJE GARE TE VERTETE DHE KUNDËRSHTARIN